Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 5717

Samostojeća kuća s 2 stana 1600m2 okućnice

Opis

Samostojeća kuća sa 2 stana od 80 m2 i garažom na terenu od 1600m2.
Na prizemlju se nalazi stan koji se sastoji od 2 sobe, kupaone, hodnika i kuhinje s blagovaonom i dnevnim boravkom. Ispred je velika terasa. Uz stan se nalazi i konoba od cca 15m2 (za koliko je donji stan manji od gornjeg).
Na katu je stan od 80m2 koji se sastoji od 2 prostrane spavaće sobe, velikog dnevnog boravka - sve prostorije imaju izlaz na veliki balkon, te kupaona, kuhinja i blagovaona s izlazom na drugi balkon. Iza kuće je veliko dvorište na kojem se nalazi još jedna konoba od 20m2 u kojoj je smješten rezervoar za naftu. Gornji stan ima etažno centralno grijanje, i novi dimnjak za peć na kruta goriva. Na okućnici se nalazi jos jedna manja ostava, te prostrana garaža od 20m2 sa kanalom.
Sve je vrlo uredno i održavano. Gornji stan ima kompletno novu vanjsku stolariju, garaža ima rolo vrata na daljinski.
Okućnica je održavana, sa puno voćaka i cvijeća. Kuća ima djelomičan pogled na more.
Petra 098429024

Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Posrednički ugovor koji je uvjet za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije.

Agencija Smart Choice d.o.o. kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama naplaćuje agencijsku proviziju za uslugu posredovanja kod sklapanja Ugovora:

-o kupoprodaji nekretnine (u iznosu od 2-3 % od kupoprodajne cijene)
-o najmu ili zakupu nekretnine (pola do jedne ugovorene mjesečne najamnine - jednokratno)

Karakteristike

  • Energetski razred: Energetski certifikat je u izradi

Pošalji upit

Petra Marijanić
Petra Marijanić
Agent

Karta