Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 6014

Donji Zamet 2s+db

Opis

Donji Zamet- 2s+db od 73m2 na visokom prizemlju dvokatnice u centru Zameta (s južne strane 1.kat). Zgrada ima 4 stana i 6 podrumskih prostorija od čega svakom stanu pripada po jedna (cca 8m2) i još jednu dijele dva stana po vertikali (spremišta nisu u kvadraturi stana). Okućnica je uknjiženo vlasništvo suvlasnika i u dvorištu ima mjesta za parkirati 4 vozila (pokraj zgrade su dodatna mjesta). Stan je potpuno preuređen: nova struja, voda, kanalizacija, priprema za centralno, spušteni plafon, promjena podova i bravarije (pvc low-e, komarice i aluminijske grilje).
Stan se sastoji od hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, predsoblja, kupaonice, manje sobe, veće sobe s walk-in garderobom, ostave i spremišta.
Grijanje je na peć na drva, a grijanje i hlađenje na klimu. Niske režije.
Jadranka 098 98 15 750

Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Posrednički ugovor koji je uvjet za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije.

Agencija Smart Choice d.o.o. kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama naplaćuje agencijsku proviziju za uslugu posredovanja kod sklapanja Ugovora:

-o kupoprodaji nekretnine (u iznosu od 2-3 % od kupoprodajne cijene)
-o najmu ili zakupu nekretnine (pola do jedne ugovorene mjesečne najamnine - jednokratno)

Karakteristike

  • Energetski razred: C

Pošalji upit

Jadranka Ježabek-Hitrec
Jadranka Ježabek-Hitrec
Agent

Karta