Pretraživanje
Povratak na početnu stranicu
ID Kod: 6880

Kostrena ekskluzivna vila s bazenom i liftom

Opis

Kostrena - ekskluzivna novogradnja na 3 etaže s bazenom i liftom (dvojni objekt), 180m od plaže s prekrasnim pogledom i terasama. Kuća se sastoji od suterena gdje je smještena garaža 32m2, konoba 27m2 i soba za TT-instalacije od 6m2, te lift koji vodi na prizemlje kuće i na kat gdje su spavaće sobe. Na prizemlju kuće nalaze se prostrani dnevni boravak, kuhinja i blagovaona od 62m2, spremište, wc, vanjski wc i lift, terase. Na katu su smještene 3 spavaće sobe (svaka sa svojom kupaonom) i velika terasa od 14m2 s koje se pruža prekrasan pogled. Iz dnevnog boravka do soba ići će se dizajniranim lebdećim unutarnjim stepeništem . Iz boravka se izlazi na terase, bazen, sunčalište i vrt.
Kuća će biti opremljena aluminijskom troslojnom stolarijom SCHUCO, a gijanje/hlađenje je predviđeno sa sustavom DAIKIN (stropne klime na dizalicu topline). U planu su također i solarni paneli. Blizina svega, odlična lokacija, ekstra nekretnina!
Petra 098429024


Sukladno Zakonu o posredovanju u prometu nekretnina, razgled nekretnine moguć je isključivo uz potpisani Posrednički ugovor koji je uvjet za daljnju suradnju, kao i za naplatu provizije.

Agencija Smart Choice d.o.o. kao ovlašteni posrednik u prometu nekretninama naplaćuje agencijsku proviziju za uslugu posredovanja kod sklapanja Ugovora:

-o kupoprodaji nekretnine (u iznosu od 2-3 % od kupoprodajne cijene)
-o najmu ili zakupu nekretnine (pola do jedne ugovorene mjesečne najamnine - jednokratno)

Karakteristike

  • Energetski razred: A+
  • Tip kuće: Dvojna kuća

Pošalji upit

Petra Marijanić
Petra Marijanić
Agent

Karta